luonto olohuoneylabanneri

Luonto-olohuone on erinomainen paikka juhlien järjestämiseen.

Voit vuokrata koko alakerran yksityiskäyttöön erilaisten tilaisuuksien pitämiseen mm. pikkujoulut, firman juhlat, häät, synttärit...Tai vain juhlasalin ja keittiön muutamaksi tunniksi.


Autamme tarvittaessa juhlien järjestelyissä ja kauttamme myös pitopalvelu. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan meidän kasvismenuita ja raakakakkuja. Suurin osa tarjottavistamme on luomua.

4  5

 

 

Hinnat:

Koko paikka 200€ 1.vrk. Seuraavat vuorokaudet 180€.

 Sisältää n. 60m2 juhlasalin jossa näyttämö, takka, tv, tikkataulu, lautapelejä ja karaokemahdollisuus. Lisäksi hyvin varusteltu keittiö, majoitustilat(16 sänkypaikkaa) ja rantasaunan käyttö itse lämmitettynä sisältyvät hintaan.(Talvella täytyy itse kantaa itse vedet.)

Sali, keittiö ja rantasauna 100€ n.5h  Sisältää n. 60m2 juhlasalin jossa näyttämö, takka, tv, tikkataulu, karaokemahdollisuus. Lisäksi hyvin varusteltu keittiö ja rantasaunan käyttö sisältyvät hintaan.(Talvella myös jos kantaa itse vedet)

Sali ja keittiö 50€ n.3h  n.60n2 salissa takka, tv, tikkataulu, lautapelejä, vanhat urut, näyttämö ja karaokemahdollisuus. Hyvin varusteltu keittiö.

 

 Vuokrat ei sisällä siivousta eikä liinavaatteita. Asiakkaan tulee jättää tilat samaan kuntoon kun taloon tullessa, muutoin joudumme veloittamaan siivouksesta 50-100€ riippuen sotkun määrästä.

              

Yhteystiedot

Luonto-Olohuone Oy
Perinnöntie 30
91200 Yli-Ii

Puhelin: 044-5026788
olohuone@luonto-olohuone.fi

Kartta perille

Etsi

Kirjaudu